Menu

Lev din dröm!

0 Comments


Att hamna i det välkända ekorrhjulet är lätt hänt för vem som helst. Saker och ting rullar på utan att något egentligen händer med dina riktiga drömmar. Det kan vara att vi jobbar kvar för att det är en trygghet med fast lön, eller att New York maraton aldrig blir av på grund av slapphet med träningen, men även att drömresan aldrig blir av därför att pengarna går till annat.

Så hur gör man för att ta sig ur en slentrianmässig vardag och istället rikta fokus mot de verkliga drömmarna? Med små medel kan du faktiskt ta första steget till ditt nya liv. Häng med så berättar vi mer.

Tänk positivt

Det kan låta som en klassisk klyscha att du med rätt inställning kan klara av det mesta. Men faktum är att ett positivt tänkande gör mer nytta än du tror. Framför allt om det rör sig om något som gäller dig själv och dina begränsningar. Drömmer du om att starta eget och jobba med något du älskar här i livet? Våga tro på dig själv och din förmåga att ro skeppet i hamn. Det gäller på alla plan, inte bra din kapacitet att få jobbet gjort. En positiv inställning rent generellt kan hjälpa dig med allt från att hitta kunder till att få igenom en företagskredit. Nu är det i och för sig inte längre lika svårt att bli beviljad ett lån som företag. Åtminstone inte om du ansöker om företagskredit från en modern aktör direkt på nätet som erbjuder smidiga finansieringar istället för dyra och komplicerade lösningar. Din positivism och framtidstro smittar lätt av sig, vilket också kan göra andra i din omgivning glada. Vem blir inte lycklig av att se någon av sina nära och lära leva sin dröm?

Tackla motgångar

Få saker i livet är en dans på rosor. Du kommer garanterat att möta motgångar under din väg mot slutmålet, det vill säga din dröm. Men det är en del av hela processen och för varje upplevd motgång blir din erfarenhet större. Du lär dig av dina misstag och det är din erfarenhet som kommer att ta dig till målet. Våga bli besviken, det är viktigt. Men fall inte för djupt utan lär dig istället att tackla motgångar på rätt sätt. Du är inte den enda som får ta dig igenom en krokig väg för att nå drömmen. Faktum är att många framgångar har en krokig historia.

Ett tips är att föra anteckningar under resans gång. Notera både praktiska saker som sker och mer känslomässiga tankar. Det kan vara allt från administrativa problem till funderingar kring framtiden när drömmen gått i uppfyllelse. Du kommer få användning av dina anteckningar vid senare tillfällen och det blir en nostalgisk läsning när du kommit i mål. Segerns sötma smakar som allra bäst när man fått kämpat för den!