Menu

Allmän blogg

0 Comments


Att driva en allmän blogg kan många gånger vara lättare än en ämnesblogg och du kan ställa dig frågan varför. Svaret på det är att en allmän blogg kan handla om vad som helst och du behöver inte skriva om samma ämne i varje inlägg. En dag kan du skriva om miljön och nästa kan du skriva om smink eller kanske bilar. Det är helt upp till dig vad du vill att din allmänna blogg ska handla om.

Det positiva med en allmän blogg

En allmän blogg kan var lättare att ha om du är nybörjare eftersom du då kan utveckla din fantasi genom att skriva nya inlägg. Detta kan vara svårt om du har en blogg som enbart ska handla om kläder eller smink. Om du blandar inläggen kan det bli ett sätt för dig att faktiskt komma igång men din blogg. Den kan alltid utvecklas till en ämnesblogg senare.

Upplägget av en allmän blogg

När du har en ämnesblogg kan upplägget se ut så att du skriver tre inlägg som handlar om kläder varje dag. Kanske samarbetar du ofta med klädbutiker för att få kläder som du sedan ska göra reklam för på din blogg. men frågan är om det verkligen håller i längden att ha en blogg som enbart handlar om kläder. Det är ju klart att det kommer nya kläder men det kan bli svårare. I en allmän blogg kan du välja att skriva ett inlägg om dagen där det handlar om vad du vill. Ena dagen kan du skriva om kläder som du har köpt och vill göra reklam för.

Nästa dag kan du skriva om utrotningshotade djur och hur de har det där de bor. Det är helt upp till dig vad du vill skriva om. Du kan också skriva om rakprodukter för män och kvinnor och då kan du nämna gents med tanke på att de säljer rakprodukter till män. Du kan passa på att skriva om skillnaden mellan rakprodukter för män och kvinnor. Du kan också välja att lägga upp din blogg så att du skriver två inlägg i veckan som ska handla om smink och resten valfritt.

Du kan välja att bara ha valfritt ämne varje gång du skriver för det är helt upp till dig. Ett tips är att kolla runt vad det är som trendar på blogglistorna just nu och skriva sånt som folket faktiskt vill läsa. Om det är bilar som är populärt just nu, kan du skriva inlägg om det. Gör efterforskningar innan du skriver din blogg, detta kan hjälpa dig att komma igång och faktiskt få läsare rätt tidigt. När du har en blogg, vill du ha många läsare eftersom det gör bloggen populär.