Menu

Levande musik och evenemang

0 Comments


 

Mitt intresse för levande musik har alltid funnits med mig. När jag startade mitt första band så var jag noga med att vi inte hade någon förinspelad musik, playback eller singback. Jag ville få fram det som jag anser är levande med musiken. Vi kunde vara väldigt många i bandet och hade många olika instrument och skapade därmed en väldigt häftig känsla när vi uppträde. Jag minns denna tid som väldigt rolig.

Nu har vi gått ner några i bandmedlemmar för att det är väldigt omständigt att vara så många. Det är vanligt att vi underhåller på bröllop och fest. Det tycker vi är roligt, för då är det ett sånt positivt tillfälle. Men vi har även fått spela på konferenser, mässor och andra event. Det är alltid lika spännande att se publiken, för man vet aldrig riktigt vad dom ska tycka. Det gäller ju att få fram sitt bästa uppträdande oavsett vilket typ av evenemang det är.

Man vet ju aldrig riktigt så det gäller att vara förberedd för det mesta. Jag fyllde år för bara några dagar sen och jag tänkte styra ihop något evenemang för mina kompisar nästa vecka, jag ska köpa vin på nätet för middagen sen går vi vidare ut på stan. Det finns ju massor att välja mellan men jag skulle tycka det var kul om alla kunde gå och göra något tillsammans och att vi hittar något ställe med stort utbud av billig sprit för att göra kvällen oförglömlig!

 

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=KBluUZ4NnZg